― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

4 Αθλητές στο Κλιμάκιο της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος

spot_img

Με χαρά σας ανακοινώνουμε μια ακόμη τεράστια επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Τάεκβοντο Καβάλας. Τέσσερις αξιόλογοι αθλητές του συλλόγου μας θα συμμετάσχουν στο Κλιμάκιο της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Οι επιτυχημένοι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν με υπερηφάνεια τον σύλλογό μας είναι οι: Ευμορφοπούλου Αθανασία ,Λαζάρου Σοφία, Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα, Τριανταφυλλίδου Δήμητρα.

Μετά τον εντυπωσιακό τερματισμό τους στο τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης, κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους, εξασφαλίζοντας θέση στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης.   

Αυτή η εξαιρετική επίδοση τους δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες του εξωτερικού, φορώντας περήφανα τις εξατομικευμένες φόρμες, μπουφάν, και τσάντες εξ΄ ολοκλήρου που παρέχει η Ένωση.

 Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το κόστος για τους αγώνες και την ένδυση αναλαμβάνεται γενναιόδωρα από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Αυτή η γενναιόδωρη πράξη αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους αθλητές μας, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να εκπροσωπούν τον σύλλογο και την πόλη μας με υπερηφάνεια στους διεθνείς αγώνες.

Οι αθλήτριες, Λαζάρου Σοφία και  Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα θα συμμετέχουν 21 – 22 Απριλίου  στο 15th Hereya   OPEN 2024 στην Βουλγαρία.