Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας για την ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών

Ανανέωση, αμφίπλευρη διεύρυνση, δυναμική παρουσία γυναικών και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε όλη την χώρα. Με ανθρώπους της κοινωνίας των πολιτών, που δεν ανήκουν σε πολιτικά τζάκια και στην οικονομική ελίτ. Με ανθρώπους του μόχθου, της παραγωγής, της δημιουργίας. Με πρόσωπα που βρίσκονται  στη σωστή πλευρά της ιστορίας. 

Το μήνυμα «Δικαιοσύνη Παντού» θα ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Καβάλας. Από την Λεκάνη μέχρι την Κεραμωτή, από τo Χρυσοχώρι μέχρι το Οφρύνιο, και από τον Λιμένα μέχρι τον Ποτό, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη για την απαλλαγή της χώρας από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην Καβάλα στελεχώνεται από τους/τις:

Ελευθεριάδου Σουλτάνα, βουλεύτρια

Εμμανουηλίδης Δημήτρης, πρώην βουλευτής

Καρατσιουμπάνης Γιώργος, Οικονομολόγος-διεθνολόγος

Μιρλή Αναστασία, βιολόγος

Ξουλόγης Φιλήμων, γεωπόνος

Παναγιωτίδου Αθηνά, Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας

Το αυξημένο ενδιαφέρον για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην Καβάλα, είναι δείγμα της επιθυμίας των προοδευτικών και δημοκρατικών για συστράτευση στον κοινό αγώνα για πολιτική αλλαγή. Όλοι οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης!