― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Αναστολή λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής λόγω εκτέλεσης εργασιών αναβάθμισης

spot_img

Σε αναστολή της συνολικής λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής προχωράει η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με την Επιτροπή που έχει συσταθεί και εποπτεύει τη λειτουργία του.

Η αναστολή λειτουργίας του Μεγάρου θα τεθεί σε ισχύ από την 10η Ιουνίου 2024 και θα διαρκέσει για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο για την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του εξοπλισμού του.

Εν τω μεταξύ, το προσεχές διάστημα αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή κλιμάκιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, προκειμένου να διερευνηθεί και να οριστικοποιηθεί η μορφή της συνεργασίας πάνω σε τεχνικά και καλλιτεχνικά θέματα με πεδίο εφαρμογής το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Παράλληλα, τόσο η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όσο και η Επιτροπή που εποπτεύει τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, επεξεργάζονται σχέδια συνολικής αναβάθμισης του Μεγάρου, ώστε αυτό να επιτελεί τον ουσιαστικό σκοπό του που είναι η ανάδειξη και η προαγωγή του πολιτιστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.