Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Δωμάτια Παγγαίου: Δείγματα μυελού των οστών πήρε ο ΣΕ κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας

Στα Δωμάτια Παγγαίου βρέθηκε ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου νομού Καβάλας, έπειτα από πρόσκληση του π. Αλέξιου Μιχαηλίδη, όπου πήρε δείγματα μυελού των οστών από νέους 18 – 45 χρονών από τα Δωμάτια Καβάλας.

Ο Σύλλογος στην σελίδα τους στο Facebook αναφέρει τα παρακάτω:

Η Πρόεδρος κ. Σταυρούλα Γκουλούση ενημέρωσε για την αξία της πρόληψης αλλά και το να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης όπως και άλλοι Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου.

Μέσα στους ανθρώπους που δώσανε δείγμα για μυελό των οστών ήταν και ο Πατέρας Αλέξιος και η κ. Βρανά Ειρήνη, που ήρθε για να δώσει δείγμα μυελού των οστών και να συμπαρασταθεί στην συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η συνέχεια της ημέρας ήταν τόσο όμορφη με την εκδήλωση που είχαν τα Δωμάτια , με χορούς, τραγούδια, με την παραδοσιακή τους βραστή γίδα και φυσικά τα νοστιμότατα ψητά τους, που όλοι μείναμε τόσο μα τόσο ενθουσιασμένοι.

Τι να πούμε βέβαια για το ίδιο παραδοσιακό χωριό Δωμάτια, με την απέραντη ομορφιά του χτισμένο μέσα στο πράσινο αλλά και τόσο προσεγμένο με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια του, με τα γάργαρα νερά του, με τα παραδοσιακά του σπίτια.

Εχουν κάνει τόσο καλή δουλειά ο Συλλογος τους, οι κάτοικοι, το Σωματείο Παντάνασσα με στυλοβάτη τον Πάτερ Αλέξιο!

Μείναμε όλοι παρά πολύ ευχαριστημένοι!

Μπράβο σε όλα τους!!!