― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Ε.Π.Σ. Καβάλας: Κοπή πίτας για τις ομάδες της Θάσου

spot_img

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες μετακίνησης των παραγόντων των ομάδων της Θάσου, ώστε να παραβρεθούν στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στη Χρυσούπολη, διοργανώνει κοπή πίτας για τις ομάδες του νησιού. 

Σε οικογενειακό κλίμα και προσκαλώντας όλες τις ομάδες του νησιού, η ΕΠΣ Καβάλας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο μεζεδοπωλείο “Το Κομπολογάκι” στη Σκάλα Σωτήρος την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να τιμηθούν προσωπικότητες που προσέφεραν στο ποδόσφαιρο της Θάσου.

Με μεγάλη χαρά η Ένωση αναμένει όλες τις ομάδες του νησιού και τους παράγοντές αυτών να παραστούν σε μία όμορφη εκδήλωση που τιμάει το Θασιακό ποδόσφαιρο. 

Το παρών στην κοπή της πίτας αναμένεται να δώσει και ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κος. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.