Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ευστρατία Χριστοδούλου: “Ευχή μου να γίνει ένας τίμιος και αξιοπρεπής αγώνας”

H προεκλογική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και oι υποψήφιοι βουλευτές άρχισαν τις πρώτες επαφές τους, με τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους.

Η Ευστρατία Χριστοδούλου, είναι υποψήφια βουλευτής της Καβάλας, με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και την οποία θα γνωρίσουμε σήμερα, λίγο καλύτερα!

Η πιο γνωστή σε όλους “Τούλα”, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευστρατία Χριστοδούλου με τον πρόεδρο του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη

Είναι μόνιμη κάτοικος Καβάλας και έγγαμη με το Σμάραγδο Κρεμύδα, ο οποίος είναι πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία Α.Μ.Θ και ο ίδιος άτομο με αναπηρία όρασης.

Με τον σύζυγο της Σμάραγδο Κρεμύδα

Αφού τελείωσε το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καβάλας έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, όπου πήρε το πτυχίο της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και εργάζεται στον Δήμο Καβάλας από το 2004, όπου διορίστηκε ως υπάλληλος καθαριότητας με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ

Έπειτα, έγινε διοικητικός υπάλληλος από το 2013 και για 6 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας.

Από το 2019 έως και σήμερα υπηρετώ στο Τμήμα Ψηφιακών Υπηρεσιών και Διαφάνειας της Διευθ/νσης Προγραμματισμού Ανάπτυξης και ψηφιακών Υπηρεσιών με καθήκοντα Διαχείρισης Τηλεφωνικού κέντρου Εξυπηρέτησης Πολίτων

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευστρατία Χριστοδούλου με συνυποψηφίους της με φόντο το Φρούριο της Καβάλας

Η επαφή της με τα κοινά

Από το 2018 -2021 εκτέλεσα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Καβάλας- Νέστου

Από το 2022 έως τώρα είμαι Αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου.

Το 2019 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ σε ΔΡΑΣΗ με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή.

Το 2022 εκλέχτηκα στο Ν. Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ν. Καβάλας.

Προσφέρω εθελοντική εργασία στο Νομαρχιακό Σύλλογο Αμεα Ν. Καβάλας.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζουν την Ευστρατία Χριστοδούλου, η οποία εκτός από μαχήτρια της ζωής, θέλει η μάχη των υποψηφίων και γενικά των εκλογών να είναι μέσα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας και της τιμιότητας, χωρίς πόλωση και μεγάλα λόγια.

Της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε τρεις σύντομες ερωτήσεις και μας είπε τα εξής:

Με ποιο τομέα επιθυμείται να ασχοληθείτε;

Επιθυμώ να ασχοληθώ με κοινωνική πολίτική και γενικά με θέματα καθημερινότητας και καλύτερης διαβίωσης των ευάλωτων και κοινωνικών ομάδων.

Υπάρχουν πολλά κενά και κακώς κείμενα ώστε όλοι οι πολίτες να είναι και να αισθάνονται ίσοι με ίσες ευκαιρίες, στην καθημερινότητα, στην Εκπαίδευση, στην Εργασία.

Ποιες προτεραιότητες βάζετε;

Να ενεργοποιήσουμε τους νέους μας, να πάρουν θέση, να ψηφίσουν και να μην απέχουν από τις επικείμενες εκλογές να μην αφήσουν την τύχη τους να την ορίζουν άλλοι να τους πείσουμε ότι υπάρχει λόγος να μείνουν στην Πατρίδα τους να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εργασία και όχι επιδόματα πείνας.

Να δούμε με σεβασμό τους ηλικιωμένους μας δίνοντάς τους αξιοπρεπείς συντάξεις και επαναφορά του ΕΚΑΣ για αξιοπρεπή διαβίωση.

Και μια ευχή για τις επερχόμενες εκλογές του Μάη;

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουν για μια νέα ελπίδα. Για μια νέα προοπτική. Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε.

Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Θέλω να τονίσω ότι, την 21η Μαΐου  πρέπει να πάρουμε μαζί μια απόφαση αλλαγής.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες τους συνυποψήφιους και συνυποψήφιες και να γίνει ένας τίμιος και αξιοπρεπής αγώνας, χωρίς πόλωση και μεγάλα λόγια.

Σας παραθέτουμε πρόσφατη συνέντευξη της Ευστρατίας Χριστοδούλου στο Ena Channel