― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα: Σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός

spot_img

Σήμερα 23-02-2024, την 5η και 6η διδακτική ώρα, στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων καθώς και για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης της αξιολόγησης με θέμα  Στήριξη μαθητών/τριών για ολοκληρωμένη φοίτηση και ομαλή μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης ,στα τμήματα της Γ τάξης  (Γ1  και Γ3 ) έγινε ενημέρωση  από την ψυχολόγο του σχολείου μας, κα Κυργερίδου Ελένη  ΠΕ23,για την επιστήμη της ψυχολογίας και για το επάγγελμα του/της ψυχολόγου.(Σπουδές,σχολές, επαγγελματικές προοπτικές περιβάλλοντα εργασίας ,δημόσιος και ιδιωτικός τομέας και οικονομικές απολαβές)

Καθ όλη την διάρκεια της εισήγησης  οι μαθητές έκαναν ερωτήσεις στην εισηγήτρια, η οποία έδωσε απαντήσεις και έλυσε τις απορίες τους. Στο τέλος της παρουσίασης έγινε συζήτηση σχετικά με τα θέματα της εισήγησης.

Η κα Κυργερίδου Ελένη απάντησε με πολύ φιλική διάθεση και με απλά λόγια σε όλα τα ερωτήματα των μαθητών μας . Την ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ο Διευθυντής                                          Ο  υπεύθυνος εκπαιδευτικός

Κιλικιάν Παναγιώτης                                   Τζελέπης Δημήτριος

ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής                           ΠΕ81 Πολιτικός Μηχανικός