Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Η ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καβάλας άρχισε!

Η ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καβάλας άρχισε με τον καθιερωμένο Αγιασμό στην Εστία μας. Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, Στελέχη, Μέλη της Ομάδας Συνεργασίας, Μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων με τον Περιφερειακό τους Έφορο ΑΜΘ αλλά και γονείς, παιδιά και φίλοι του Οδηγισμού συμμετείχαν στην τελετή Αγιασμού.

Η πρόεδρος του Τ.Τ. Καβάλας κ Αναστασία Κούκου παρουσίασε τις Οδηγικές δράσεις των Ομάδων αλλά και τις δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς στην πόλη και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές και πλημμύρες πρόσφατα .

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εθελοντική τους δράση και έδωσε το «σύνθημα» της νέας χρονιάς : «Είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμη περισσότεροι» σύνθημα που εκφράζει την ελπίδα να γίνουν ακόμη περισσότεροι οι Οδηγοί που θα έρθουν μαζί μας για να ζήσουν το Παιδαγωγικό Πρόγραμμα, προσωπικής ανάπτυξης, ζωής στη φύση και προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Όλοι ευχήθηκαν καλή αρχή και καλή δύναμη στις δράσεις του νέου Τοπικού Συμβουλίου του οποίου η σύνθεση είναι:

Πρόεδρος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥ

Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΟΥΣΟΥ

Έφορος: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΛΗ

Γραμματέας: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΜΒΟΥΡΗ

Ταμίας: ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: ΘΩΜΗ ΑΓΓΕΛΟΥ

Υπεύθυνος Εστίας: ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΜΟΣ

Το παιδαγωγικό μας πρόγραμμα που πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα ενήλικα Στελέχη μας, έχει σχεδιαστεί κατά ηλικιακές ομάδες (Κλάδους) και οι συναντήσεις έχουν οριστεί ως εξής:

ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ 5-7ετών: ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30-13.00

ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥΛΙΩΝ 7-11 ετών: Σάββατο 12.00-14.00

ΚΛΑΔΟΣ ΟΔΗΓΩΝ 11-14 ετών: Σάββατο 11.00-13.00

ΚΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ (Ναυτοδηγοί) 14-17 ετών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ Ε.Κοντοστόλη, 6972 623 302

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, στην Εστία μας, Ρωμανού 17 (Είσοδος παραπλέυρως 10ου Νηπιαγωγείου) και εκτός αυτής ανάλογα του προγράμματος κάθε κλάδου.