Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ήταν το 6ο “Bollywood & Oriental Festival By Kaly” και ανυπομονούμε για το 7ο

Μπορεί να πέρασε καιρός που πραγματοποιήθηκε το 6ο Bollywood & Oriental Festival By Kaly όμως, ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε με αυτό που ζήσαμε στο “Κλειστό Γήπεδο των Ποταμουδίων” το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου 2023 και φύγαμε για διακοπές κατευθείαν!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που έγινε μέση του καλοκαιριού είχε και ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς είχε και φιλοζωικό σκοπό, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν δωρεές για την αγορά τροφών!

Η Κάλυ Στασινού, μέλος της πρώτης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα, χοροδιδάσκαλος και διοργανώτρια της εκδήλωσης μας είπε:

“Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω covid νοιώθει πολύ ενθουσιασμένη, μάζεψε θετικά και αρνητικά σχόλια και θέλει να κρατήσει όλες τις ωραίες στιγμές, την αγάπη και την στήριξη του κόσμου και να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές, εθελοντές, κριτές, σπόνσορες, θεατές και γενικά όλους όσους δούλεψαν για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους εθελοντές του φεστιβάλ που είναι πάντα δίπλα μου και όσοι ήταν σε όλη την διοργάνωση από πίσω

Είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε ζωοτροφές «για τα αδέσποτα της γειτονιάς μας», όπου μας βοήθησαν πάρα πολύ χορηγοί. Ζήσαμε δυο υπέροχες βραδιές, όπου ενώθηκαν οι φωνές αμέτρητων ανθρώπων για έναν κοινό στόχο! Να ακουστεί η φωνή όλων των αδέσποτων «αγγέλων»!

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 έγινε το μεγάλο show στο κλειστό γήπεδο Ποταμουδίων με χορευτικές επιδείξεις από κορυφαίους δασκάλους και ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος, είχαμε καλεσμένο τον Σάκη Τσίρο, έναν άνθρωπο που χρόνια κάνει μεγάλο προσωπικό αγώνα για τις αδέσποτες γάτες και μας μίλησε για τα υπέροχα αθώα πλάσματα. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του στο www.theiossakis.gr και να πάρει περισσότερες πληροφορίες και γιατί όχι αν μπορεί, να τον βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Τέλος θα ήθελα να πω, ότι σας περιμένουμε και πάλι όλους στο επόμενο φεστιβάλ, στο 7ο κατά σειρά το επόμενο καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο www.bollywoodnightbykaly.com