― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

ΚΑΒΑΛΑ: “Μελανή σελίδα” στην ιστορία του Νοσοκομείου μας!

spot_img

Δελτίο τύπου που λάβαμε από το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

Τρίτη 12-3-24, με την πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού χειρουργείου στο Νοσοκομείο Καβάλας, γράφτηκε μία μελανή σελίδα στην ιστορία του Νοσοκομείου μας!

Πρόκειται για το ισχυρότερο πλήγμα μέχρι σήμερα στη θεμελιώδη αρχή της ισονομίας και ίσης πρόσβασης των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας!

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αντί να προχωρήσει σε προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσουν όλες οι χειρουργικές αίθουσες σε προγραμματισμένη ,πρωινή, τακτική βάση ώστε να εξαλειφθεί η λίστα αναμονής ,επιλέγει να ξεχωρίσει τους συμπολίτες μας σε έχοντες οικονομική δυνατότητα και μη.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναγνωρίζει πως οι αμοιβές των υγειονομικών είναι εξευτελιστικές αλλά αντί να προχωρήσει σε αυξήσεις επιλέγει να μετακυλήσει το κόστος στους πολίτες και να δελεάσει τους υγειονομικούς να συμμετέχουν σε διαδικασίες που καταστρατηγούν κάθε έννοια της δημόσιας περίθαλψης προκειμένου να λύσουν προβλήματα βιοπορισμού.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας αντιστεκόμαστε στην απόπειρα του ανήθικου εκμαυλισμού, ΚΑΝΕΝΑΣ νοσηλευτής που υπηρετεί σήμερα στο Χειρουργείο του Νοσοκομείου δεν συμμετέχει στην διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων!

Ζητάμε συγγνώμη για την ανασφάλεια και την ανησυχία που προκάλεσε στους συμπολίτες μας η πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού χειρουργείου αλλά και από τον ασθενή που υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση και αναγκάστηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του να μπει στη λογική να πληρώσει!

Δεν υπαναχωρούμε ούτε χιλιοστό από τις αρχές του ΕΣΥ, ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Η πρόεδρος Πετράκη Αικατερίνη

Ο γραμματέας Νικολαϊδης Βασίλειος