― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ»

spot_img

Την Κυριακή 18-2-2024 το μεσημέρι στο «Παλλάδιο» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ.,  Νίκη Ανέστη, Ελένη. Ψυρούκη, Προδρομία Κοθάλη, Κλημεντίνη Χατζηγιάννη και Έφη Λοϊζά, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

Η τυχερή στην μεγάλη πίτα ήταν η Πρόεδρος και στα πιττάκια ήταν το μέλος του Δ.Σ. Προδρομία Κοθάλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μαμτσαδέλης εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Καβάλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ», του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, του Νομαρ/κού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας, της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Καβάλας και του Κοιν/κού Ινστιτούτου Ενεργών Πολιτών.

Πολλές ευχαριστίες στους φούρνους Φελλαχίδη γιατί πρόσφεραν τη βασιλόπιτα, στο  κοσμηματοπωλείο «Constantinos Jewellery» που πρόσφερε το  δώρο  για τα πιττάκια και την Κα Στέλλα Ρόκκου Gaia που πρόσφερε το δώρο για την πίτα.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι το απόγευμα.

                                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο