Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Μάκης Παπαδόπουλος: «Οι νέοι μπαίνουν μπροστά για την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας»

Ο  Βαγγέλης Γιοβανάκης γεννήθηκε το 1989 στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή. Η κύρια ασχολία του έχει να κάνει με τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου και ασχολείται επαγγελματικά σχεδόν από τα χρόνια της φοίτησής του στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου σε τμήματα υποδομής αναπτυξιακών ηλικιών στην Ακαδημία Mundialito, αλλά και σε ανδρικές ομάδες του Νομού μας. Παράλληλα, εργάζεται σε καθημερινή εφημερίδα της πόλης, έχοντας και δική του ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή για τον αθλητισμό. Στα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με τον αθλητισμό στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως και του κλασικού αθλητισμού. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Ο Βαγγέλης Γιοβανάκης είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει ήδη διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο του αθλητισμού, με σημαντική γνώση και εμπειρία τόσο για τα προβλήματα όσο και για τις προοπτικές ανάπτυξης που μπορεί να έχει ο αθλητισμός στον τόπο μας.

Για εμάς, είναι σημαντική προτεραιότητα η επίλυση των προβλημάτων στις αθλητικές υποδομές στις δημοτικές ενότητες της Καβάλας και των Φιλίππων, καθώς και η έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων του τόπου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Βαγγέλη Γιοβανάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ