Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στα “Χρώματα και Αρώματα”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του συλλόγου “ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ ΚΑΒΆΛΑΣ” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χρώματα και Αρώματα”, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου μας με εντυπωσιακές επιδείξεις Tαεκβοντo, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας. Μαθητές και περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να δούνε και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους.

Ο σύλλογός μας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ιδιαίτερα προς τον κ. Νίκο Μωυσιάδη για την πρόσκληση αυτή.

Παράλληλα ο σύλλογος μας ξεκινάει την προετοιμασία του για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λευκώνα Σερρών από τις 28 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Την διοργάνωση έχουν αναλάβει οι ολυμπιονίκες στο ταεκβοντό της χώρας μας, η Έλλη Μυστακίδου, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αρετή Αθανασόπουλου. Οι αθλητές μας βρίσκονται στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Για όσους επιθυμούν οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 28/08/2023 17:00 ME 20:00 στην αίθουσα του συλλόγου πάροδος Κωστή Παλαμά 8 τρίτος όροφος.

Ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν 01/09/2023.