― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Σταματήστε ν’ ασχολείστε με τους ανύπαρκτους – (του Γιάννη Σιαπέρα)

spot_img

Είναι αλήθεια πως πλέον, 9 στους 10 δεν διαβάζουν κείμενα που αναρτούν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αλλά και τα blogs.

Οι περισσότεροι μένουν στον τίτλο και βγάζουν με το μυαλό τους τα δικά τους συμπεράσματα.

Η πλάκα είναι, πως αυτά τα συμπεράσματα τα παραθέτουν και στον κόσμο, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση ή μεταφέροντάς τα στο δικό τους προφίλ, χωρίς να έχουν πιάσει το νόημα αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν!

Υπάρχουν ιστοσελίδες που ενδιαφέρονται για το μαγιό της “γνωστής influencer”, για το αν έκανε κατακόρυφο στην θάλασσα ο Λιάγκας και πόση ώρα έμεινε στο νερό, αν η Φουρέϊρα έβαλε λάδι στην πλάτη της ή βγήκε έτσι στον ήλιο και άλλες χιλιάδες “καταπληκτικές ειδήσεις” που θέλουν αυτές οι ιστοσελίδες να σας περάσουν μέσα από την συσκευή σας, με σκοπό να σας αποβλακώσουν και να δείχνετε ενημερωμένοι στους γύρω σας, με θέματα της επικαιρότητας.

Σταματήστε “να τους κάνετε μάγκες” και να χάνετε ώρες από την μικρή και πολύτιμη ζωή σας.

Διαγράψτε και σταματήστε “να τους ακολουθείτε” στα social media.

Έχετε σταθεί σε έναν καθρέφτη μπροστά με το κινητό στο χέρι να δείτε πως φαίνεστε;

Παίξτε με τα παιδιά σας. Μιλήστε με τ’ αδέρφια σας, τους γονείς σας.

Πιείτε έναν καφέ με τους φίλους σας. Όταν τους χάσετε τότε θα καταλάβετε την αξία τους.

Ξεχάστε επίτηδες το κινητό στο σπίτι και βγείτε έξω, πάψτε να ασχολείστε με ανύπαρκτους που σας τους παρουσιάζουν σαν θεούς και θέλουν να τους αντικαταστήσουν με την οικογένεια σας.

Έχουν μεγαλύτερη αξία από τα παιδιά σας; Δεν νομίζω!