Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Στις εγκαταστάσεις της Εγνατία Aviation τα φετινά Ανιχνευτικά Εργαστήρια Γνώσεων

Οι Πρόσκοποι Αν. Μακεδονίας και Θράκης οργανώνουν κάθε χρόνο Ανιχνευτικά Εργαστήρια Γνώσεων, όπου ειδικοί αναλύουν ένα θέμα από διάφορα πεδία γνώσεων για 8-16 ώρες. Ο Ανιχνευτής που παρακολουθεί το Ανιχνευτικό Εργαστήριο Γνώσεων  παίρνει βεβαιωτικό για την ενεργό συμμετοχή του. 

Σε αυτά τα πλαίσια παιδιά ηλικίας από 15 έως 18 χρονών θα παρακολουθήσουν στις νέες εγκαταστάσεις της Εγνατία Aviation στο αεροδρόμιο «Λυδία» γνώσεις αεροναυτιλίας από της 18/2/23 έως και της 19/2/23. Γιορτάζοντας ταυτόχρονα την Ημέρα Σκέψης και Φιλίας η οποία είναι στις 22/2/2023 σε ανάμνηση της μέρας γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν – Πάουελ (22/2/1857).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Εγνατία Aviation για την αποδοχή της πρόσκλησης μας για την πραγματοποίηση της σχετικής εκδήλωσης – εργαστηρίου γνώσεων.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Ηλιάδης Χαράλαμπο 6948237127 ή στα social media ή στη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας των Προσκόπων της Καβάλας www.scoutsofkavala.gr .