― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

― Πάτα και άκου τον ―

spot_img

Απαγόρευση της αλιείας στα εσωτερικά νερά για το έτος 2024

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θεόδωρου Μαρκόπουλου, απαγορεύεται από 15 Απριλίου μέχρι  30 Μαΐου 2024, η ενάσκηση της  επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και...

Σύλλογοι και σωματεία “με φόντο”… τα δελτία τύπου – (του Γιάννη Σιαπέρα)

spot_img

Προσπαθώ μέσα από διάφορες αναρτήσεις μου να ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν την προσωπική μου ιστοσελίδα Siapis.gr και το KavalaWebNews.gr

Καθημερινά δέχομαι στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, μηνύματα τα οποία έχουν να κάνουν με δραστηριότητες διάφορων συλλόγων, κυρίως αθλητικών.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι γράφουν σαν τίτλο του δελτίου τύπου π.χ. “Μεγάλες διακρίσεις για τον Σύλλογο “Ο Γιάννης μας”, ή “Σάρωσε τα μετάλλια ο Σύλλογος μας στο Τουρνουά “Ο Άγιος Γιάννης” και πάμε και στο κυρίως θέμα του δελτίου τύπου, που μπορεί να λέει τα παρακάτω.

Με 12 μετάλλια γύρισε ο σύλλογος μας από το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε π.χ στο γήπεδο του Πολυστύλου την Κυριακή”.

Αγαπητοί μου πρόεδροι, σας προτείνω απλά αυτές τις ανακοινώσεις ή τα δελτία τύπου να τα ανεβάζετε στις ιστοσελίδες των σωματείων ή των συλλόγων σας και φυσικά στο Facebook που όλος ο πλανήτης έχει και από ένα προφίλ και μία ομάδα.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν, πλην των αθλητών, των γονέων, και κάποιων προπονητών, καθώς δεν τους βάζω όλους στον ίδιο κουβά!

Και θα το ξαναγράψω. ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ.

Διακρίσεις σε Τουρνουά που διοργανώνουν Σωματεία μεταξύ τους, με τη συμμετοχή διαφόρων ομάδων, ειδικά μικρών ηλικιών, προσβάλουν την ίδια τη λέξη ΔΙΑΚΡΙΣΗ και το άθλημα που εκπροσωπείτε.

Διάκριση είναι όταν ανεβαίνεις στο βάθρο για να πάρεις μετάλλιο ή Κύπελλο, σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα του αθλήματος που εκπροσωπείς. Όλα τ’ άλλα είναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Δηλαδή, για να το γράψουμε σωστά, ο Σύλλογος σας, συμμετείχε στο Τουρνουά “Ο Άγιος Γιάννης” όπου ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ του στα εκάστοτε ΤΜΗΜΑΤΑ (Κ9 – Κ15) κατέκτησαν 2 ΑΝΑΜΝΗΣΤΚΑ μετάλλια για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους.

Έτσι λοιπόν, πριν στείλετε οτιδήποτε έχει σχέση με ανακοίνωση ή δελτίο τύπου, καλά θα κάνετε να το σκεφτείτε καλά, εκτός και αν….πληρώνεται τις εφημερίδες ή τις ιστοσελίδες που τα στέλνετε….εκεί στείλτε ότι θέλετε…άλλωστε…το πληρώνεται.